Pajta Kolbász

A csabai kolbász maga a hagyomány. Békéscsabán több mint száz éves múltja van e sajátos háziipari terméknek. Kezdetben disznótorok alkalmával csak maguk a csabaiak magasztalták, dicsérték a vendéglátó ház kolbászát. Kis idő múlva a csabai kolbász ismertté vált a megyében, később széles e hazában. Ma pedig már közeli és távoli országokban keresik, vásárolják, dicsérik, szeretik ezt a nagyszerű csemegét.

A csabai kolbász felidézi a rég és a közelmúlt hangulatát.

Nem számít a kor, és nem számít a technika, ugyanis egy biztos: a jó kolbász kemény munkából, verejték árán születik.

A csabai kolbász összetartó erő. Két nép, a magyar és a szlovák közösség összetartozását, együttműködését, békében való együtt élését szimbolizálja. Ez a nagyszerű csemege a két nemzetségkülönböző kultúrájából, azonban azok egymásra hatásából született. A csabai kolbász igazi delikátesz, kulináris ínyencség.

A Csabai Pajta Kolbász kapható a Pajta Street Food-ban!

A Csabai Csabán az igazi!

Látvány disznóvágások

Élmény és csapatépítő programok, látvány disznóvágás, kolbászkészítés

Közvetlen fő célunk Békéscsabán a földrajzi területvédelem alatt álló csabai kolbász bemutatása, a hungarikum népszerűsítése, a régióban egyedülálló attrakcióként egy több mint 500 m2-es tájház egészen a kolbászkészítéstől, látvány disznóölésekkel, hagyományőrző kolbászkészítő oktatással, kiállítással szeretnénk egész évben fenntartani az érdeklődést a kolbász és Kolbászfesztivál iránt ahol a vendégeink a programokban interaktívan részt vehetnek. Komplex, egyedi programcsomagot kínálunk a leendő vendégeink számára interaktív szórakoztatási lehetőségeinkkel, családbarát programok biztosításával.

Egész napos programunkban felidézzük a régi idők disznóvágását, vendégeink megkóstolhatják a frissen elkészült „disznóságokat”, távozáskor kívánság szerint kis kóstolót is vihetnek magukkal.

Kiváló csapatépítő program családoknak, munkahelyi, baráti társaságoknak, iskolásoknak a szezonon kívüli időszakban is.

Kapcsolat

Csabai Füstöltkolbász Kft.

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 65/1
E-mail: info@rendezvenypajta.hu
Telefon: +36 20 988 8717, +36 30 545 8652