Loading...

A helyszín

Egyedi és autentikus esküvőre vágysz? Szívesen esküdnél és ünnepelnél a természetben, távol a szürke megszokott hétköznapoktól? A Csabai Rendezvénypajtában minden adott hozzá.

Az 1600 m2-es Pajta akár 500 vendégnek biztosít tágas és egyedülálló helyszínt.

120 férőhelyes ingyenes parkoló áll a vendégek rendelkezésére.

Ha titeket is vonz a napsütéstől szikrázó zöld környezet, a régies, autentikus helyszín, netán a lovak, lovas hintók mesébe illő látványa, akkor gyertek és válasszátok fotózási helyszínként a rendezvénypajtát!

A rendezvénypajta területén lehetőség van jegyes, családi, illetve esküvői fotózásra is.

Esküvőszervezés és koordinálás

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szervezéstől a kivitelezésig, a szolgáltatók összefogásával, ügyelve a legapróbb részletekre is.

Egy esküvő szervezése rengeteg időt, energiát és utánajárást igényel. Ahhoz, hogy minden az elképzelések szerint sikerüljön, egy kiváló csapat és sok-sok tapasztalat szükséges.

Esküvőszervezőnk és koordinátorunk vállalja, hogy az esküvő napján minden feladatot, szolgáltatót koordinál, és az esetlegesen felmerülő nehézségeket elhárítja és megoldja, ezzel garantálva, hogy felhőtlenül tudjátok élvezni a nagy nap nyújtotta örömöket.

Amennyiben szeretnéd, hogy a Te napod is tökéletesre sikerüljön, keress minket bizalommal egyedi, személyre szabott ajánlatunkért és mi mindent megteszünk, hogy egy életre szóló emlékkel távozz.

Kapcsolat: +36 20 529 0350

Fotózási helyszín

Ha Titeket is vonz a napsütéstől szikrázó zöld környezet, a régies, autentikus helyszín, netán a lovak, lovas hintók mesébe illő látványa, akkor gyertek és válasszátok fotózási helyszínként a rendezvénypajtát!

A rendezvénypajta területén lehetőség van jegyes, családi, illetve esküvői fotózásra is.

Galéria