Loading...

A helyszín

Egyedi és autentikus esküvőre vágysz? Szívesen esküdnél és ünnepelnél a természetben, távol a szürke megszokott hétköznapoktól? A Csabai Rendezvénypajtában minden adott hozzá.

Az 1600 m2-es Pajta akár 500 vendégnek biztosít tágas és egyedülálló helyszínt.

120 férőhelyes ingyenes parkoló áll a vendégek rendelkezésére.

Ha titeket is vonz a napsütéstől szikrázó zöld környezet, a régies, autentikus helyszín, netán a lovak, lovas hintók mesébe illő látványa, akkor gyertek és válasszátok fotózási helyszínként a rendezvénypajtát!

A rendezvénypajta területén lehetőség van jegyes, családi, illetve esküvői fotózásra is.

Esküvőszervezés és koordinálás

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szervezéstől a kivitelezésig, a szolgáltatók összefogásával, ügyelve a legapróbb részletekre is.

Egy esküvő szervezése rengeteg időt, energiát és utánajárást igényel. Ahhoz, hogy minden az elképzelések szerint sikerüljön, egy kiváló csapat és sok-sok tapasztalat szükséges.

Esküvőszervezőnk és koordinátorunk vállalja, hogy az esküvő napján minden feladatot, szolgáltatót koordinál, és az esetlegesen felmerülő nehézségeket elhárítja és megoldja, ezzel garantálva, hogy felhőtlenül tudjátok élvezni a nagy nap nyújtotta örömöket.

Amennyiben szeretnéd, hogy a Te napod is tökéletesre sikerüljön, keress minket bizalommal egyedi, személyre szabott ajánlatunkért és mi mindent megteszünk, hogy egy életre szóló emlékkel távozz.

Fotózási helyszín

Ha Titeket is vonz a napsütéstől szikrázó zöld környezet, a régies, autentikus helyszín, netán a lovak, lovas hintók mesébe illő látványa, akkor gyertek és válasszátok fotózási helyszínként a rendezvénypajtát!

A rendezvénypajta területén lehetőség van jegyes, családi, illetve esküvői fotózásra is.

Egyéb szolgáltatások

Konyha, színpad, hang- és fénytechnika bérlése

Autentikus tűzhelyek ahol látványfőzést lehet bemutatni, a látogatók a „produkció” szerves részévé válhatnak. Kialakításra kerül egy 300 adagos komplett főzőkonyha, valamint egy mobil italkiszolgáló pult mely jelentősebb rendezvények kiszolgálására is alkalmas. A pajta épületében színpad, saját színpadtechnikával került kialakításra.

Rendezvénykellékek

Egyedileg készített a pajta hangulatával és stílusával harmonizáló fonott székeket, padokat, hordós gurulós könyöklőket, illetve 6 és 8 személyes fa asztalokat is kínálunk. Természetesen lehetőség van hagyományos kerek asztalok, irodai székek és chiavari székek bérlésére is.

Galéria