Szabó Tibi, a Magna Cum Laude együttes gitárosa rendszeres vendég a békéscsabai, Gyulai úti Rendezvénypajtában, és a büfében, a Pajta Street Food-ban a Pajta Burgert soha nem hagyja ki.

– A hely tulajdonosai, Hégely Sanyi és felesége, Ica jó barátaim, sokszor átbeszéljük az élet dolgait, és mindig levesznek a lábamról egy-egy Pajta Burgerrel – ecsetelte a gitáros. – Persze, Gyuláról jövet, Gyulára menet ettől függetlenül is megállok, a nyugodt, madárcsicsergős környezetben leülve is bevágok egy ilyen igazi kézműves finomságot. Számomra a minőséget, az ízek garmadáját jelenti, és ebben nincs semmi fényezés, bátran ajánlom mindenkinek.

Szabó Tibi a zenekar tagjait is meghívta már egy jó Pajta Burgerre, és betekintettek a kulisszák mögé is, miként készül az étel. Rácsodálkoztak az Amerikából érkezett sütőre és a minőségi alapanyagokra egyaránt, a saját összeállítású húspogácsára voltak a legkíváncsibbak.

– Nagyon jó a marhahús állaga, szaftos, remek az ízesítése, és mindig ugyanazt a minőséget kapom – mesélte Tibi. – Ha egy szóval kellene jellemeznem a Pajta Burgert: fenomenális. – A legújabb slágerünk a Volna-e kedved?, és ha, mondjuk, a kérdés a Pajta Burgerre vonatkozna, csakis igen lehetne a válasz