BÉRELHETŐ SPORTPÁLYÁK

  • Teniszpálya és lábtenisz pálya
    Bérleti díj: 4.000 Ft/óra
  • Görhoki
    Bérleti díj: 4.000 Ft/óra
  • Strandröplabda, beachtennis
    Bérleti díj: 4.000 Ft/óra

A JÉGPÁLYA UTÁN ISMÉT, RÉGIÓS SZINTEN EGYEDÜLÁLLÓ ATTRAKCIÓVAL, INLINE GÖRKORCSOLYA ÉS GÖRHOKI PÁLYÁVAL BŐVÜLT A CSABAI RENDEZVÉNYPAJTA SZOLGÁLTATÁSA.

Az elmúlt évek folyamán a Csabai Rendezvénypajta folyamatosan olyan rendezvényekkel és kínálattal bővíti szolgáltatásait, amelyek térségünkben egyedülálló. Ma már olyan szolgáltatás sokszínűséggel várja kedves vendégeit a Pajta, hogy akár egy egész napos komplex családi programot lehet ide szervezni.

A sportolási lehetőségeket folyamatosan bővítve, szinte egy közösségi sportkomplexumként is funkcionál, hiszen a strandröplabdától kezdve a ping-pong, a darts, az akrobatikus trambulin, inline görkorcsolya és görhoki pálya is rendelkezésére áll minden látogatónak. Ősztől pedig ismét a jégpálya várja a szórakozni, sportolni vágyókat.

A sportolási lehetőségek teljesen díjmentesek, csak az eszközökért kell kauciót fizetni, ami természetesen a sporteszköz leadásánál mindenkinek visszajár.
A Pajta adottságaiból adódóan minden időjárási körülmény között használhatóak a sporteszközök, de ha csak pihenésre vágynak, akkor a 15 m2-es LED falon lehet az árnyékban, az éppen aktuális műsor által kikapcsolódni, pihenni nálunk.

Az inline pályát azok is kipróbálhatják, akik nem rendelkeznek görkorcsolyával, hiszen görkorcsolya cipő bérlésére is lehetőség van.

Terveink között szerepel nyári programként egy regionális inline görhoki-, darts-, és röplabda bajnokság megszervezése is, de aki kedvet érez a megmérettetésre, akár baráti társasággal, akár csapatépítő céges programként is kilátogathat egy-egy mérkőzésre.

Várjuk szeretettel azokat is, akik affinitást éreznek arra, hogy versenyszerűen űzzék a korcsolyázást, akár azonnal csatlakozhatnak a Csabai Farkasok Jégkorong Egyesületének edzéseihez és nagyon hamar akár már bajnoki szinten is játszhatnak a Farkasok csapatában!

… és ha valaki megéhezne, és szívesen falatozna, a Csabai Rendezvénypajtában működő Pajta Street Food, minőségi alapanyagokból készült kézműves hamburgerekkel és különleges italokkal nyújt maradandó gasztronómiai élményt.