A süttői székhelyű KOZ-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület – Helyi vállalkozások versenyképességének növelése című, VP6-19.2.1.-2-3-17 kódszámú felhívásra sikeres pályázatot nyújtott be. Az „ESZKÖZFEJLESZTÉS A KOZ-KER Bt.-NÉL” megnevezésű pályázat aggregátoros faliregál sorok, kiszolgáló vitrin, és hűtéstechnológiai rendszerek beszerzésére és működtetésére irányult. A projektet a döntéshozók 4.374.453 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítették.

A KOZ-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. az „ESZKÖZFEJLESZTÉS A KOZ-KER Bt.-NÉL” megnevezésű, a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület – Helyi vállalkozások versenyképességének növelése című, VP6-19.2.1.-2-3-17 kódszámú felhívásra benyújtott pályázatán 4.374.453 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

A projekt megvalósítása során beszerzésre került 1 db aggregátoros faliregál sor, 1 db kiszolgáló vitrin, 1 db aggregátoros fali sor, valamint 1-1 db hűtési installáció A beszerzésre kerülő eszközök értéke nettó 7,29 millió Ft.

A beszerzésre kerülő eszközök a KOZ-KER Bt. süttői COOP üzletében kerültek, ahol korábbi elavult, nagy energia fogyasztású bolti berendezések helyére kerültek.

Az eszközök beszerzésének célja az energiafelhasználás csökkentése, korábbi elavult bolti berendezések modernizálása, az üzlethelység esztétikusabb megjelenés biztosítása, a munkafolyamatok gyorsítása, közvetett módon a vállalkozás árbevételének növekedése.
A beruházás célja a megvalósítását követően a jó vásárlóerő, a magas törzsvásárlói arány, a hosszú évek óta együtt dolgozó munkatársak közötti kohézió tovább erősödnek.