Az Esküvő Pajta Módra idei rendezvényén is számos szolgáltató felsorakozik.
Bemutatnánk közülük egy újabbat:

Ismerjétek meg Ficsor Zoltán aranykoszorús mestercukrászt.

Ficsor Zoltán 1972 júniusában született Orosházán, nős, egy gyermek édesapja.

Gyermekkori, balatonfüredi élmények hatására választotta a cukrász szakmát. 1989-ben szerzett cukrász végzettséget Békéscsabán, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakmunkásképző Iskolában, ahol számos szakmai versenyen ért el sikereket, többek közt a Szakma Kiváló Tanulója országos megmérettetésen.
Tanulmányait az orosházi cukrászmesternél, Musztafa Szulimánnál végezte, igen fiatalon, édesanyja segítségével pedig már a saját vállalkozását indította el. Fagyizóval kezdte a vállalkozás, majd két évvel később már komplex cukrászdaként működött.

1995-ben megszerezte a Cukrász Mestervizsgát, majd 2006-ban Aranykoszorús mestercukrász lett. 2016-ban átvehette a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete elismerését 25 éves kiemelkedő szakmai munkájáért.

2017 februárjában vehette át az esküvői szakma díját: „A 2016. év Esküvői Cukrásza”, valamint „A 2016. év Esküvői Szolgáltatók Közönség Díját”.

2017. áprilisában Orosháza város, városalapítás évfordulóján, a „Thék Endre Díjat” adományozta számára.

Jelenleg már nyolc kollégával, feleségével és édesanyjával egy valódi családi közösséget alkot a szentetornyai üzlet, ahol egymást érik a mára már messze földön is híres, kiváló minőségű torták, sütemények, és fagylaltok, és az elégedett vásárlók.

Életfilozófiája szerint a sikeres vállalkozás titka, hogy a megfelelő kollégákkal kell együtt dolgozni, továbbá mindig a maximumra és a legjobb minőségre kell törekedni. A cukrászda az otthona, ahol teljes erőbedobással, szívvel-lélekkel teszi a dolgát.

Mindennap hajnalban kel, teljesen kitölti életét a szakmája. Esküvői tortákat készítenek, a környező települések boltjait, vendéglátóegységeit is ellátják süteményeikkel, és sokan felkeresik üzletüket is. Ficsor Zoltán ahogy mondja, maximalista, talán túlságosan is, képes éjfélkor felkelni és papírra vetni ötleteit. Munkája mellett a családja a legfontosabb számára.

Esküvő Pajta Módra 2!

Esemény: https://www.facebook.com/events/183029072959053/

Jegyvásárlás: http://www.rendezvenypajta.hu/eskuvo-pajta-modra/