Az Esküvő Pajta Módra 2 egy Interaktív esküvő kiállítás igazi szereplőkkel, a szektor számos képviselőjével, akik élesben mutatják meg, tudásukat.

Bemutatkozik közülük egy újabb, a White Rose Home Szépségszalon:

Szalonunk otthonos környezetben várja a szépülni vágyókat. Kapcsolódj ki, érezd magad otthon. Itt mindent egy helyen megtalálsz.

Női-, Férfi-, és Gyermek Fodrászat, Kozmetika, Kézápolás és Műkörömépítés, Kollagén fényterápia, Geoway infrabicikli, Toman Diet – Diéta fehérjével.

Fodrászatunkban L’oréal Professionnel márkával dolgozunk a legújabb festési trendek, hajápolási technikák, trendi frizurák mellett készítünk alkalmi és esküvői frizurákat is.

Kozmetikánkban gyönyörű pillák készülnek, professzionális termékekkel végezzük az arckezeléseket. Pihentető és relaxáló arcmasszázs során minden korosztály feltöltődhet. Alkalmi és esküvői sminkeket is készítünk.

Esküvőkre kitelepülést is vállalunk csapatunkkal.

Körmösünknél szebbnél szebb körmök készülnek. Legyen extrémebb vagy egyszerűbb nálunk megtalálod a hozzád illő körmöt. Japán manikűr is elérhető.

Kollagén fényterápiás gépünkben 15-20 perc a rózsaszín fényben, és nem csak a bőröd, de a lelked is feltöltődik.

Sport: 30 perces edzéssel a Geoway infra-kerékpárunk csak téged vár.

Életmódváltás a Toman Diet segítségével. Tomán Szabina fehérjediétás termékei és életmódprogramja. Álomsúly könnyedén és éhezés nélkül.

Békéscsaba, Kinizsi u. 18
Bejelentkezés: +36304415000
Online bejelentkezés:

Gyere el augusztus 13-án pénteken, és tapasztald meg személyesen!

Vedd meg jegyed már ma!

Jegyvásárlás: http://www.rendezvenypajta.hu/eskuvo-pajta-modra/

Esküvő Pajta Módra 2!

Esemény: https://www.facebook.com/events/183029072959053/