• Kedvezményezett neve: Csabai Rendezvényszervező Kulturális Szolgáltató Kft
  • A projekt címe: Technológiafejlesztés a Csabai Rendezvényszervező Kulturális Szolgáltató Kft
  • A projekt tényleges befejezési dátuma:  2023.10.27.
  • Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-01898
  • A szerződött támogatás összege: 65 055 890 Ft
  • A támogatás mértéke (%-ban): 70 %
  • A projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztési területen található a Csabai Rendezvénypajta mely egy 1600 m2-es tetővel határolt építmény. A fejlesztés központi elemeként egy olyan mobilteraszt (bioklimatikus pergolát) szerzünk be, ami minden időjárási körülmény között kellemes élményt nyújt a hozzánk látogatóknak. Olyan Pergola rendszert terveztünk, ami a legmelegebb napokon hűvös kikapcsolódásra ideális, de gyorsan zárttá alakítható és fűthető, így egész évben szép, minőségi környezetben élvezhetik vendégeink szolgáltatásainkat. A Pergola-terasz nyújtotta lehetőségeket kiválóan tudjuk hasznosítani kisebb rendezvények megtartására, növelve ezzel a rendezvénytereink helyszínét, meglévő kapacitásunkat.

Az új gépek és eszközök beszerzésének célja (lágyfagylaltgép, ipari hűtő és fagyasztó, professzionális kávéfőző, narancsfacsaró, süteményes hűtőpult, olajsütő, vákumozó), hogy az eddigi kiemelkedő gasztronómiai szolgáltatásunkat bővítsük és teljesen új és minőségi termékekkel bővüljön kínálatunk.

A szolgáltatásaink bővítése mellett fő szempont a munkafolyamatok optimalizálása és könnyebbé tétele, így szükségesnek látjuk az ipari teljesítményű gépek beszerzését (lombfúvó, porszívó).  A kültér hasznosíthatóságát hőgombák beszerzésével növelnénk. A szintén beszerzésre kerülő légvárral elsősorban a családi rendezvényeinket szeretnénk színesíteni. Hatékonyságunk, technológiai fejlődésünk, valamint üzleti stratégiánk növelése érdekében laptopokat szerzünk be, stratégiai és üzleti tervezés tanácsadást, valamint egy hatékonyságnövelő készségek fejlesztése képzést tervezünk igénybe venni.