2. Esküvő Pajta-módra

Mulass egy nyilvános lagziban kötöttségek nélkül!

A bevállalós ifjú pár lagziján bárki mulathat 2020. június 5-én, pénteken a Csabai Rendezvénypajtában.

Olyan esküvőn vehetsz részt a jegyeseddel, a pároddal, a partnereddel, a családoddal, a barátaiddal, ahol lehet, hogy nem is ismered a boldogító igent kimondókat.

Légy ott, hogy jól érezd magad, és élesben tapasztald meg az eszem-iszom mulatságon, hogy kik és milyen szolgáltatásokat biztosítanak manapság egy lagzira. Ha régen, vagy még nem jártál esküvőn, akkor is itt a helyed, és itt az ideje, hogy részt vegyél az Esküvő Pajta-módra eseményen a Csabai Rendezvénypajtában.

A feladatod csak annyi, hogy a következő linkre kattintva foglalj asztalt az oltári bulira, majd hívd meg barátaidat, ismerőseidet is!

Általában egy jó zenekar, vőfély, vidám vendégsereg és a szerelmes pár elég a szuper hangulathoz.

Ne késlekedjetek az online foglalással! A helyek korlátozott számban érhetőek el! A jegyek tombolaként is funkcionálnak, számos értékes lakodalmi szolgáltatást nyerhettek!

Szóval a 2. Esküvő Pajta-módra lagziban minden résztvevő garantáltan nyer valamit, akár egy értékes ajándékot, új barátságot vagy egy életre szóló élményt!

FOGLALÁS ÉS JEGYVÁSÁRLÁS
  • Early Bird jegyek február 17. – február 27. között (szavazás időtartama alatt): 7.000 Ft
  • Február 27. után: 8.500 Ft

Hogyan is választottuk ki az Ifjú Párt és mit kapnak bátorságukért?

Az Esküvő Pajta-módra szerencsés jegyespárja a döntőbe jutó hét pár közül kerül kiválasztásra a barátok, rokonok és ismerősök szavazatai alapján.

A kiválasztott jegyespár ingyen kapja az esküvői öltözéket, a menyecskeruhát, a ceremóniamestert, a vőfélyt, a szertartást, a fotóst, a videóst,a zenekart, a Dj-t, a dekorációt…

Mi kell egy jó lakodalomhoz?

Elsősorban az ifjú pár, tökéletes helyszín, kitűnő vacsora, jó zenekar és ma már az esküvői DJ sem maradhat el. Nálunk garantáltan ezeket kapjátok! Hagyományos lakodalmi menüt kínálunk, az Újházy-tyúkhúslevestől kezdve a marhapörköltön át a terülj-terülj asztalkámig, a svédasztalos választékig, az esküvői tortáig, az éjféli töltött káposztáig.

Természetesen itt lesznek az ifjú pár hozzátartozói, barátai is és az esküvői szertartás sem marad el.

A násznép részéről a nászajándék lehet magának a vacsorajegynek a megvásárlása is, így aztán tényleg ingyen lesz a fiatal pár részére az a bizonyos Nagy Nap.
A menyasszonytáncból befolyt összeget a pár és a Pajta tulajdonosai közös erővel és elköteleződéssel jótékony célra ajánlja fel, ezzel is kiemelve a társadalmi szerepvállalás fontosságát!

Fiatal Párok figyelem!

Ti, akik esküvő előtt álltok, ne halasszátok el ezt a lehetőséget!

Azok a jegyespárok, akik szeretnék megszemlélni élesben a kiszemelt esküvői szolgáltatókat, ingyenesen kilátogathatnak, és a helyszínen található Pajta Street Food kínálatát is élvezhetik, miközben testközelből megismerhetik a mai trendeket és szokásokat.

Ha azonban szeretnétek az igazi lagzi hangulatát még személyesebben átélni, a szertartástól a lakodalmi vacsorán át egészen a mennyasszony táncig: asztalt is foglalhatok a násznép között.

Helyszín: Csabai Rendezvénypajta

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 65/1.

Időpont: 2020. június 5. (péntek) 16:30-tól kifulladásig.

További információ:

www.facebook.com/csabairendezvenypajta